Pälkäneen Fixus-korjaamo

Korjaa ja huoltaa autosi vuosimallista ja merkistä riippumatta. Lisäksi Fixus takaa monille varaosille nopean yhden päivän toimituksen, joten perushuollot kyetään tekemään hyvin nopealla aikataululla. Mekaanikoillamme on ammattitaitoa sekä vanhojen, että modernien autojen kanssa työskentelyyn. Korjaamolta löytyy tarvittavat laitteet yleisimpien ajotietokoneella varustettujen autojen huoltamiseen. Meillä osien lisäksi myös työllä on aina takuu. 

Tiesitkö, että autosi takuu säilyy meillä?

Meillä huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti.  Korjaamomme käyttää huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Auton valmistajan antama takuu säilyy, kun huollot suoritetaan valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huomioiden Suomen olosuhteet.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen tai muiden hankintojen maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla. Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Hae asioimistasi helpottava luoton ennakkopäätös ja katso tarkemmat tiedot sekä esimerkkilaskelmat luottokustannuksista suoraan palveluntarjoajan sivuilta 

www.innovoice.fi/kuluttajille

Rengaspalvelut

Olemme Kontio Renkaiden ja Lappi Renkaiden virallinen jälleenmyyjä

Hyllystä löydät heti yleisimmät rengaskoot ja -mallit. Ellei haluamiasi renkaita heti löydy, saamme ne tilaamalla.

                                        Pyydä tarjousta tai varaa aika huollolle/korjaukselle

 Rengashotellissa

  • alkaen. 80€/kausi
  • Säilytä kesä- ja talvirenkaat
  • Renkaiden pesu
  • Vakuutus
  • Renkaiden kuntotarkastus
  • Allelaitto